Piano- en keyboardlessen in Apeldoorn!

Als afgestudeerd toetsenist geeft Thomas Linders piano- en keyboardles bij Keyboardschool Apeldoorn.

Heb jij altijd al graag willen leren hoe je nou muziek kan maken en vind jij het keyboard of de piano een super interessant instrument, kom dan gezellig langs voor een gratis en vrijblijvende proefles!

 

Boek een GRATIS proefles!

Voorlopig is het alleen mogelijk om een proefles te boeken op dinsdagen. Excuses voor het ongemak. 

Nieuwe Locatie!

Vanaf december van 2022 is Keyboardschool Apeldoorn te vinden in het prachtige muzikale centrum van Stichting Guitart. Op deze plek komt veel muzikaal talent samen voor repetities, opnames en andere muzikale activiteiten. Niet alleen Keyboardschool Apeldoorn maar de hele muziek-kant van TML Music and Media Productions is naar deze locatie verplaatst. In de ruimte waar de lessen worden gegeven worden ook professionele muziekproducties gemaakt en opgenomen. De perfecte plek om te ontwikkelen en geïnspireerd te raken. 

Lees meer »

De lessen zijn begonnen!

Het lesseizoen is van start en de eerste leerlingen hebben zich al ingeschreven bij Keyboardschool Apeldoorn en zijn begonnen aan hun muzikale avontuur. 

Lees meer »

Tarieven

Adres

Stadhoudersmolenweg 54E

7317 AX Apeldoorn

 

Dit is onze nieuwe locatie. Let op! U dient te weg in te slaan tegenover de 'Hanos'. Daar kunt u parkeren voor het gebouw van 'Verito Informatisering' Aan de zijkant van dat gebouw in het steegje zit de ingang van Stichting Guitart, het pand waar de lessen worden gegeven. 


Contact

Heeft u een vraag of wilt u iets anders doorgeven?

U kunt ons iedere werkdag bereiken op WhatsApp via het telefoonnummer: 

+31 6 33603451

of vul het contactformulier in.