De lessen zijn begonnen!

Gepubliceerd op 19 september 2022 om 11:48

Het lesseizoen is van start en de eerste leerlingen hebben zich al ingeschreven bij Keyboardschool Apeldoorn en zijn begonnen aan hun muzikale avontuur. 

De proeflesdag op 29 augustus was een gezellige dag met leuke proeflessen en enthousiaste leerlingen. Meerdere leerlingen zochten al een tijdje naar een nieuwe piano leraar en waren hier aan het juiste adres. Een leuk feitje, het merendeel heeft uiteindelijk gekozen om les te krijgen op de piano. Bij Keyboardschool Apeldoorn kun je namelijk niet alleen keyboardles krijgen maar ook gewoon pianoles! 

Het was een feest om iedereen te leren kennen en wat een talent heb ik al voorbij zien komen. Ik zie uit naar een muzikaal jaar!

 

Ben jij nieuw op deze website maar ook wel erg geïnteresseerd in het leren bespelen van een muziekinstrument? Dan is keyboard- of pianoles misschien wel wat voor jou! Er zijn nog een paar plekken beschikbaar en de proeflessen zijn gratis! Dus schrijf je snel in via de onderstaande knop en misschien zie ik jou binnenkort wel bij Keyboardschool Apeldoorn! 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.