Muziek Productie:                                                

Media Management

Bij TML Music and Media Productions hebben we ervaring met verschillende aspecten in het productieproces en met muziek voor uiteenlopende projecten. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten op het gebied van muziek:

 

Audio Engineering

Voor de geluidsopname voor uw project bent u helemaal aan het juiste adres. Daarbij hoeft het niet per se om muziek te gaan. Zo hebben we ook ervaring met het opnemen van interviews, TV-programma's en live-streams. Afhankelijk van de omvang van het project spreken we af wat er voor nodig is om uw wensen werkelijkheid te maken. Bent u op zoek naar een professionele en muzikale engineer, neem dan nu contact met ons op!

 

Ook voor de nabewerking en mixage van uw project kunt u met ons contact opnemen. Heeft u mooie opnames maar bent u op zoek naar iemand die het naar een professioneel niveau kan tillen? Neem dan nu contact met ons op!

 

Producer

Heeft u een lied geschreven maar wilt u graag dat dit lied geproduceerd wordt tot een professionele track waarin de muziek uw visie versterkt? Dan kan een goede producer daar mee helpen! Neem nu contact op om te bespreken hoe wij uw visie werkelijkheid kunnen maken! 

 

 

 

 

 

TML biedt twee verschillende diensten aan op het gebied van media en events.

 

Allereerst, kunnen we helpen UW visie naar het grote scherm te brengen als Film/TV producent

U kunt ons inhuren om uw volledige film te produceren en de crew te leiden OF als een van de crew members: op EN buiten de set als productie assistent OF productie leider.

Daarnaast kunt u ons inhuren als event manager om u te helpen uw event te organiseren van A-Z! 

U kunt er ook voor kiezen om ons in te huren voor een specifiek onderdeel of als manager op het evenement zelf. De mogelijkheden zijn EINDELOOS!

 ​

Aangezien wij bestaan uit een team van beginners en studenten, hebben we nog niet heel veel ervaring, maar dat werkt alleen maar in uw voordeel! Daarom kunt u onze diensten afnemen voor een extreem lage prijs!

 

Kies gemakkelijk de benodigde dienst HIER.