Muziek Productie:                                                

Bij TML Music and Media Productions hebben we ervaring met verschillende aspecten in het productieproces en met muziek voor uiteenlopende projecten. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten op het gebied van muziek:

 

Audio Engineering

Voor de geluidsopname voor uw project bent u helemaal aan het juiste adres. Daarbij hoeft het niet per se om muziek te gaan. Zo hebben we ook ervaring met het opnemen van interviews, TV-programma's en live-streams. Afhankelijk van de omvang van het project spreken we af wat er voor nodig is om uw wensen werkelijkheid te maken. Bent u op zoek naar een professionele en muzikale engineer, neem dan nu contact met ons op!

 

Ook voor de nabewerking en mixage van uw project kunt u met ons contact opnemen. Heeft u mooie opnames maar bent u op zoek naar iemand die het naar een professioneel niveau kan tillen? Neem dan nu contact met ons op!

 

Producer

Heeft u een lied geschreven maar wilt u graag dat dit lied geproduceerd wordt tot een professionele track waarin de muziek uw visie versterkt? Dan kan een goede producer daar mee helpen! Neem nu contact op om te bespreken hoe wij uw visie werkelijkheid kunnen maken! 

 

Scoring voor Film, TV, Commercials en Games

Heeft u een prachtige film gemaakt waar nog prachtige film muziek aan ontbreekt? Of wellicht een toffe videogame die ook nog toffe sounds en passende muziek moet hebben? Ook dan bent u bij TML Music and Media op het juiste adres. Neem nu contact op en dan zullen wij samen uw project compleet maken met prachtige muziek en/of sound design.