Muziek Productie:                                                

Media Management

 

TML music and media productions heeft verschillende pakketten te bieden die uw specifieke doel kan helpen bereiken.

 

Allereerst hebben wij het music productionpakket voor wanneer u aan een budget zit. Binnen dit pakket valt het opnemen van uw single, EP of album en een consult met tips over hoe u uw muziek kunt verspreiden via verschillende streaming kanalen.

 

Met het “music production +” pakket, krijgt u buiten die bovengenoemde diensten ook nog een professionele fotoshoot door Unite Photography voor uw promotie materiaal en CD cover. Daarnaast zal de professionele graphic designer, Chrissy-anne, uw album cover designer zoals u dat zelf wilt.

 

Tot slot hebben we hetmusic production ++ pakket. Met dit pakket krijgt u ook nog een professionele videoclip door 6rec voor een song naar keuze. Met dit pakket heeft u alles wat u nodig heeft om uzelf op de markt te zetten als DIY artiest of om uw muziek te laten lisensen, zonder teveel rechten kwijt te raken!

 

Verder bieden wij ook muziek producties aan voor radio jingles, (bedrijfs)films, games of gewone audio opnames.

 

Aangezien wij bestaan uit een team van beginners en studenten, hebben we nog niet heel veel ervaring, maar dat werkt alleen maar in uw voordeel! Daarom kunt u onze diensten afnemen voor een extreem lage prijs!

 

Kies gemakkelijk uw pakket HIER.

TML biedt twee verschillende diensten aan op het gebied van media en events.

 

Allereerst, kunnen we helpen UW visie naar het grote scherm te brengen als Film/TV producent

U kunt ons inhuren om uw volledige film te produceren en de crew te leiden OF als een van de crew members: op EN buiten de set als productie assistent OF productie leider.

Daarnaast kunt u ons inhuren als event manager om u te helpen uw event te organiseren van A-Z! 

U kunt er ook voor kiezen om ons in te huren voor een specifiek onderdeel of als manager op het evenement zelf. De mogelijkheden zijn EINDELOOS!

 ​

Aangezien wij bestaan uit een team van beginners en studenten, hebben we nog niet heel veel ervaring, maar dat werkt alleen maar in uw voordeel! Daarom kunt u onze diensten afnemen voor een extreem lage prijs!

 

Kies gemakkelijk de benodigde dienst HIER.